Kaj delamo

Vsako leto priredimo čudovito konferenco za žene!

Dekleta in žene iz celotne Slovenije si vzamemo en dan, ko se zberemo z namenom, da uživamo, se duhovno osvežimo in obnovimo.

for website mixture

Navdušujoče govornice nas bogatijo s spodbudnimi in poučnimi tematikami, ki v življenje prinašajo svežino in spremembo. Izvajajo se tudi delavnice na različne teme, ki si jih lahko izbere vsaka glede na svoje potrebe in želje. Na konferenci imamo tudi čudovit čas slavljenja, kjer uživamo v Božji prisotnosti. Medtem ko se osredotočamo na Jezusa, Bog ozdravlja naše notranje rane, nas osvobaja strahov, nas oblikuje in prinaša spremembo, kjer je potrebno. Na skupnem srečanju predstavljamo tudi knjige, zgoščenke, brošure in drugo poučno gradivo. Vsako leto predstavimo posameznice ali skupine ljudi, ki nudijo pomoč ženskam oz. družinam. Ko se v Sloveniji pojavi stiska ali krizna situacija, jim ponudimo pomoč.

 

Ne zamudite konference za žene, ki bo 21. novembra 2015.

Okrepčale se boste v veri v Jezusa Kristusa, slišale veliko spodbudnih besed, koristnih nasvetov, pričevanj … Domov boste odšle napolnjene z novimi močmi in novim zagonom. DOBRODOŠLE!!! S seboj lahko pripeljete tudi prijateljice, sestre, hčere, matere …

 a v Imenu Jezusa je moč