Konferenca

Ženske konf banner

14.   ženska konferenca

 

9:30  Zbiranje & druženje

10:00  Otvoritev

1476245_492280884221581_923059254_n

Prisrčno vas vabimo na našo 14. žensko konferenco. Vsako leto je različno tematsko obarvana. To je čudovit dan druženja z drugimi ženami, ki rastejo skozi težave v življenju in se spopadajo z njimi z Božjo pomočjo in milostjo. Letos se pripravljamo na veselje in praznovanje, ko se spominjamo rojstva
našega čudovitega Odrešenika. On, ki je ustvaril vesolje, se je ponižal in se odpovedal svojim pravicam, da bi postal nemočen otrok. Obkrožali so ga pastirji, iskali modri astronomi in slavili angeli, ko je prišel na svet na enem najskromnejših krajev.
 
Pričakujemo čudovit dan z vami, z mogočnim slavljenjem, s trenutki osvežitve v Božji besedi in z  zanimivimi delavnicami. Pridite, da boste spodbujene in navdihnjene, da hodite za tem Odrešenikom, Kraljem, Sinom človekovim in Sinom Božjim.
Prepričane smo, da Bog želi, naj bomo njegove roke in noge. Želimo biti roka blagoslova tistim, ki so v stiski. Prosimo vsako ženo, naj prinese majhen dar (higiena, kozmetika) za stanovalke varne hiše.
 
Prepričane smo, da Bog želi, naj bomo njegove roke in noge. Želimo biti roke  blagoslova tistim, ki so v stiski.  Tako prosimo vsako ženo, naj prinese drobno darilo (nekaj za razvajanje žena – kozmetika, higiena…,)za stanovalke  Varne hiše in njihove otroke (sladkarije, barvice, igrice, otroška kozmetika,..). Vaša darilca prinesite v darili vrečki, katero boste lahko odložile na mizo pri vhodu v Antonov dom. V dopoldanskem času jih bomo predale predstavnici Varne hiše. V dopoldanskem času jih bomo predale predstavnici Varne hiše. Dajajte in se vam bo dalo … potlačeno, potreseno in zvrhano mero …
 
 
 Na konferenci bodo potekale čudovite delavnice, ki potešijo potrebe ženskega srca. Naj vam predstavimo govornice in njihove teme:
 

10940606_10204443776672468_644460638386590964_n

Urška Žagar: Ali lahko slišim Boga?

Urška bo govorila o svetopisemskih načelih poslušanja Božjega glasu in mnogih praktičnih stvareh, ki
si jih moramo zapomniti, ko poslušamo Božji glas. Boga ne slišimo samo zase, ampak tudi za druge.
Pridite in spodbujene boste k rasti v zaupanju v Božji glas v vašem osebnem življenju.
 
 

 

StankaStanka Kašnar: Zapuščena, osamljena, zavržena

Stanka ima neverjetno pričevanje o Božjem blagoslovu in pomoči v zelo težkih življenjskih  okoliščinah. Skozi vse to je rasla v Bogu in se mu naučila zaupati kot še nikoli prej. Pridite in videle boste, kako lahko Bog spremeni vaše življenje v najtežjih trenutkih, s katerimi se srečujete.

 

 

 

CarolCarol Vidic: vrnimo se v srce slavljenja

Carol ima srce za to, da ženske pridejo v globje spoznanje Boga skozi slavljenje. Naš nebeški Oče hrepeni po tem, da ga spoznamo. Ko se mu bližamo, se nam razodeva. V slavljenju gre za Boga. Ne gre za naš stil in glasbene preference, ampak za to, da pozabimo nase in da osredotočimo svoje življenje nanj. Ko se izgubimo v njegovi prisotnosti, pride do transformacije.

magdalenaMagdalena Horjak: Osvobojena odvisnosti

Magdalena je na lastni koži izkusila, kaj pomeni odvisnost. Doživela je osvoboditev in ozdravljenje. Danes skupaj s svojim možem vodita rehabilitacijski center Izhod in tako pomagata mnogim, ki sami ne najdejo poti k osvoboditvi. Magdalena ima veliko izkušenj, ki bodo koristne vsem, ki se srečujejo s kakršnokoli obliko zasvojenosti.

 

ChristenaChristena Werdebaugh: Moč dekliške vzdržnosti

(za dekleta od 14 do 23 let)

Christena je mlada žena in mati štirih čudovitih otrok. Skupaj s svojim možem, delata kot misijonarja
v Kočevju, kjer mladim ponujata vrednote, ki so zapisane v Svetem pismu. Je zelo zabavna, razigrana,
predvsem pa iskrena. Na predavanju bo odprla najbolj intimno temo, ki zanima vsako mlado dekle.

 

 

 

 

16619_10204450823577443_2657571275349962249_n  101048444.jpg.rendition.largestdetalles-de-navidad-chicdeco